Hvordan melder jeg mig ind?
Du kan enten melde dig ind i de bemandede åbningstider sammen med vores instruktør eller gå ind på vores hjemmeside www.fkfitness.dk hvor man klikker på “bliv medlem”. Her køber du en nøglebrik og får dit navn i systemet. Du vil herefter modtage en kode pr. Mail som du kan bruge til at booke en instruktionstime. Det gør du under booking på hjemmesiden.
Valg af medlemskab kan gøres i samarbejde med vores i instruktører når du har haft timen. Man kan også vælge det på vores hjemmeside. Man skal dog være opmærksom på at pengene trækkes fra den dag man vælger medlemskab

Jeg modtager ikke min kode, hvad gør jeg?
Der hvor du skal bruge din kode kan du altid trykke glemt kode,og derefter få tilsendt en ny pr. mail eller telefon.

Hvordan foregår betalingen?
Jeg har ikke mulighed for at betale med Dankort online hvad gør jeg så?
Har du ikke mulighed for at betale online med Dankort bedes du kontakte FK Fitness på vores mail: info@fkfitness.dk.
Der er mulighed for at overføre penge til vores bankkonto 4716-12376820 (Danske bank) eller på MobilePay. Vi gør opmærksom på at dette kun kan bruges i nødstilfælde.

Jeg har glemt login?
Du har selv ansvar for at huske dine oplysninger. Har du dog glemt dem alligevel og kan du ikke komme ind i systemet kan du kontakte os på info@fkfitness.dk
Ellers forsøg dig med at trykke glemt kode og få en ny tilsendt. Enten via sms eller e-mail.

Hvordan melder man sig ud?
Du kan når din bindingsperiode er afsluttet altid melde dig ud. Dog skal opsigelse skal ske med minimum én måneders varsel til d. 1. Udmelding sker pr. mail: info@fkfitness.dk. Det er også muligt at henvende sig til en instruktør i den bemandede åbningstid.

Kan jeg holde pause i medlemskabet?
Du kan nu sætte dit medlemsskab på pause (minimum 2. mdr.).
Send en mail til info@fkfitness.dk med info om start og slut dato af pause perioden. Der skal minimum være 3 måneder mellem pauseperioder. Pausen skal varsles med 1 mdr. til den første.

Hvilke ydelser er inkl. når jeg betaler kontingent til motionscenteret?
Der er fri træning ved alle vores maskiner i centeret. Derudover vil der fra september 2018 være mulighed for indoor cycling.

Hvordan kommer man ind i lokalerne?
Nøglebrikken giver adgang til hallen samt omklædning. FK Fitness’ omklædning er mærket med logo. Derefter går man op af trappen til 1. sal. Igen bruges nøglebrikken til at få adgang til selve FK Fitness’ lokaler. Nøglebrikken giver adgang i tidsrummet 05.00-22.00.

Hvornår er der instruktører tilstede?
Der er instruktører til stede tirsdage fra 08.00-10.00, samt man-tors fra 17.00-19.00.
Der kan ikke forventes at der er instruktører til stede i skolernes ferier og på helligdage.

Må man medbringe sit barn når man træner?
Børn må gerne komme med mor/far til træning. De må dog kun opholde sig i centerets cafeområde.

Er centeret nu også for mig?
Centeret henvender sig til alle (15 år – ?). FK Fitness ønsker at danne ramme for alles behov. Vores nyuddannede instruktører laver en individuel træningsplan med udgangspunkt i dine ønsker, om du blot træner for at holde formen, for at styrke kroppen eller om du er til de lidt tungere vægte. Vores center er: socialt, lokalt og hyggeligt!

Skal man betale ekstra for hold?
Nej. Er du indmeldt i motionscenteret er holdtræning ved FK Fitness inkluderet.

Hvilke håndvægte og hvilket udstyr findes der i centeret?
Der findes håndvægte fra 1-32 kg. Derudover huser centeret grundpakken med maskiner fra TechnoGym.

Hvor tit man kan få lagt et nyt program og er det nogen som retter én hvis man laver øvelserne forkert?
Du får ved opstart lagt et personligt træningsprogram. Efter 3 måneder kan man booke en opfølgningstime hvis det ønskes.
Træner du mens der er en instruktør i centeret vil instruktørerne rette de fejløvelser som de får øje på, eller svare på de spørgsmål i måtte have.

Kan jeg få en prøvetime?
For at få en prøve/instruktionstime skal nøgledepositummet indbetales. Ønsker du ikke efter instruktionstimen at blive medlem tilbageføreres nøgledepositummet.
Vil du blot se faciliteterne er du mere end velkommen til at kigge op i centeret i den bemandet åbningstid og se forholdene inden du melder dig ind.

Må jeg bruge kalk i centeret? 
Du må gerne benytte flydende kalk i FK Fitness. Kalk i pulverform er IKKE tilladt i centeret.