Site Loader
Kragelund, Danmark

Året startede som det forrige. Med Corona restriktioner og tjek af coronapas. Heldigvis skulle det vise sig at være for sidste gang (håber vi).
Dog er det ikke alt ved Corona der har været besværligt og uden mening. Vi har fastholdt nogle enkelte tiltag. Fx skulle klude og sprayflasker vise sig at være et fantastisk tiltag og vores maskiner har aldrig blevet tørret så meget af, af vores medlemmer – dejligt! Ellers har 2022 vist sig fra en rolig men god side. Året har ikke budt på de store overraskelser, hvilket for en gangs skyld har været rart.

Lidt skal der dog ske. Vi har blandt andet været vært for to kurser ved DGI. Første kursus var udendørs fitness, hvor naturen blev træningsredskabet. Efterfølgende var kurset fitnessvejeleder i kalenderen. Her bliver man klogere på at guide og hjælpe andre i deres træning. Begge gange har vi haft en repræsentant fra vores instruktørkorps på holdet.
I et samarbejde med FK73 kunne vi også i maj (som noget nyt) være vært for Aktiv fritid. Her samles alle foreninger i Kragelund for at vise hvad foreningslivet i Kragelund kan byde på. Det var en fantastisk dag med mange besøgende. En dag vi håber at kunne gentage.

Foruden kurser og arrangementet har vi i FK Fitness haft vores faste holdtræninger. Både spinning og core har kørt som vanligt. Heldigvis kunne vi som noget nyt også byde yoga velkommen på holdlisten. Elsebeth kører en række søndage, helt fra Hobro, for at tilbyde yoga til friske trænende i alle afskygninger (mænd, kvinder, unge og ældre). Også fitnessbrugerne oplever af og til nye ting i centeret. Vi kan nemlig fortsat opfylde medlemmers ønsker, og derved udvide maskinparken i centeret. Blandt andet er en ny spinningscykel til centeret med skærm, mavemaskine, fly/reverce fly mv. alle ting der alle er krydset af listen.
Vores Dream Team er heller ej at forglemme. Her er der nemlig flere og flere af vores seniorer der vælger at mødes tirsdag formiddag. Her er plads til alle. En ting er dog vigtigt – først yde, så nyde. Alle tirsdag formiddage afsluttes nemlig med kaffe, lidt godt til ganen og en masse hyggeligt samvær efter en god omgang træning.

Alt har ikke været lutter lagkage i år 2022. For første gang siden centerets åbning har vi oplevet en reel nedgang i vores medlemstal. Fra omkring august/september kom vi under 200 medlemmer (183), hvor vi ellers nærmest fra åbningen har lagt stabilt omkring 220 medlemmer. Vi har en klar fornemmelse af at folks økonomiske bevidsthed ifm. Stigende priser i samfundet, har haft en betydning. Vi er dog heldige at vi allerede, i de sidste måneder af året oplevede en stigning af medlemstallet igen. Flere nye medlemmer kom til fra de omkring liggende byer. Her bliver vi kun glade for at også de kigger mod Kragelund når valget af træningscenter skal tages.
Herfra kigges der frem mod et nyt år hvor vores 5. års fødselsdag skal fejres og vi forhåbentlig ser yderligere stigning i medlemstallet så vi igen kan ramme et stabilt og godt niveau.

På vegne af bestyrelsen, FK Fitness.